Aseta näkyvyys – anna yritysten olla yhteydessä sinuun

Kun olet rekisteröinyt profiilisi ja kirjautunut sisään Fishmemoon, voit lähettää saalisraportteja Fishmemo-palvelua käyttävien yritysten puolesta suoraan tältä sivustolta. Yksityisyytesi suojaamiseksi ja yritysten veneiden ja vieraiden käsittelyn helpottamiseksi sinun on säädettävä yksityisyysasetuksesi siten, että valitsemasi yritys voi käyttää profiiliasi yhteyden muodostamiseen veneeseensä.

Here’s how you do it (you have to be registered and logged in).

1. Etsi pikakuvake "Näkyvyysasetukset" Fishmemo-käyttäjävalikosta

2. Etsi yritys, jossa olet vieraana, ja käytä yhteyspainiketta

3. Suorita yhteyden luominen

Luomasi yhteys kestää kalenterivuoden loppuun.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt, löydät opetusohjelma täällä.

Yksityisyytesi vuoksi voit asettaa näkyvyyden yrityksiin aina yhdelle yritykselle. Profiilisi tulee näkyä yritykselle, jolta vuokraat veneen, koska tällöin yritys voi määrittää yhden veneistään sinulle. Kun tämä on tehty, voit lähettää saalisraportteja veneen ja vierailemasi yrityksen puolesta. Tietosi siirretään anonyymisti kalatalousosastolle, ja kopio lisätään henkilökohtaiseen arkistoon.

Käyttäjärekisteröinti on täysin ilmaista, voit Rekisteröidy täällä.

Jätä kommentti

fiSuomi