Bestem synlighet - tillat at båtutleiere benytter din brukerkonto i Fishmemo

Når du har registrert profilen din og logget inn på Fishmemo.com, kan du sende fangstrapporter på vegne av selskaper som bruker Fishmemo-tjenesten direkte fra denne siden. For å beskytte personvernet ditt og gjøre det enklere for selskapene å håndtere båter og gjester, må du justere innstillinger for å tillate det valgte selskapet å bruke profilen din til å koble til en av båtene deres.

Here’s how you do it (you have to be registered and logged in).

1. Finn snarveien "Innstillinger for synlighet" under Fishmemo brukermeny

2. Finn bedriften du skal besøke og velg "opprett forbindelse"

3. Fullfør for å opprette forbindelsen

Forbindelsen vil være aktiv ut inneværende kalenderår

Hvis du ikke har registrert deg enda finner du en veiledning her.

For å beskytte dine opplysninger kan du bestemme synlighet overfor selskaper ned til ett enkelt selskap. Profilen din må være synlig/tilgjengelig for foretaket du leier båten av, da dette lar dem tildele deg en av båtene sine. Når dette er gjort vil du kunne sende fangstrapporter på vegne av båten og selskapet du besøker. Dine data overføres anonymt til Fiskeridirektoratet, og en kopi vil bli lagt til ditt personlige arkiv.

Det er helt gratis å lage en profil, du kan registrere deg her.

Legg igjen en kommentar

nb_NONorsk bokmål